Wij werken in onze praktijk met een vast klein team van twee verloskundigen: Loes Wijnhoven en Pascalle Schreurs.

Wij nemen tijdens de zwangerschap de tijd om goed naar jou en je partner te luisteren en in te gaan op de vragen die jullie hebben. We hechten er waarde aan om jullie goed te leren kennen. Een verloskundige die haar cliënten goed kent, kan veranderingen eerder signaleren en daardoor sneller reageren.
Wij vinden het belangrijk om vrouwen tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd zelfvertrouwen in hun eigen kracht te geven. Onze ervaring leert ons dat zowel de zwangerschap als de bevalling voorspoediger kan verlopen naarmate jij als zwangere hierin meer (zelf)vertrouwen hebt. Hierdoor kun je beter ontspannen. Het is voor ons belangrijk dat elke vrouw op haar eigen manier kán en mág bevallen. Thuis of in het ziekenhuis, met of zonder pijnstilling, zoals jij het wenst.
Ons doel is dat ouders tevreden kunnen terugkijken op hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd. We zullen samen met jullie kijken wat hiervoor nodig is.

Ons spreekuur is dagelijks, van maandag t/m vrijdag, ook is er 1 keer per week een avondspreekuur.

De spreekuren zijn op de volgende locatie:
Burgemeester Aquariusstraat 50
6081 AX Haelen
De dienstdoende verloskundige is te bereiken via tel. 06-54220128.

Je kunt altijd bellen, ook voor vragen of het maken of verzetten van afspraken.
Ook kun je ons bereiken via het e-mailadres van de praktijk: info@verloskundigenpraktijkleef.nl.

Wij werken samen met drie ziekenhuizen, in het linkje eronder kunt u meer lezen over de geboortezorg en de samenwerking die we daar hebben georganiseerd.