De praktijk

WIJ ZIJN ER VOOR JE!

De praktijk

In onze praktijk ontvangen we jullie met open armen. Verloskundigenpraktijk Leef, dat zijn twee professionele en ervaren verloskundigen: Loes Wijnhoven en Pascalle Schreurs. Een klein team dus, met gezichten die al snel vertrouwd zijn. Zowel voor jullie als voor ons.

Leef staat voor ‘lief’ in het Limburgs, maar ook voor: Leef je leven!

Wij nemen tijdens de zwangerschap de tijd om goed naar jou en je partner te luisteren, in te gaan op jullie vragen en jullie zo goed mogelijk te leren kennen. Zo kunnen we onze zorg afstemmen op datgene waar jullie behoefte aan hebben. Jullie wensen staan centraal!
Daarbij is een verloskundige die haar cliënten goed kent in staat om veranderingen eerder te signaleren en daardoor sneller te reageren.

Wij vinden het ook belangrijk om vrouwen tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd vertrouwen in hun eigen kracht te geven. Onze ervaring leert ons dat zowel de zwangerschap als de bevalling voorspoediger kunnen verlopen naarmate jij als zwangere meer vertrouwen hebt. Dit helpt je om beter te ontspannen. Het is voor ons belangrijk dat elke vrouw op haar eigen manier kán en mág bevallen. Thuis of in het ziekenhuis, met of zonder pijnstilling, zoals jij het wenst.
Ouders die tevreden kunnen terugkijken op hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd; dat is ons doel!

Wij zijn allebei moeder en weten dus hoe bijzonder, maar soms ook spannend deze periode kan zijn.  Wij zijn er dan ook graag voor jullie wanneer dat extra nodig is.

wie wij zijn

Ons team

Pascalle

Verloskundige, echoscopiste & spiralen plaatsen
Verloskundige sinds 2008 - Mama van Thom, Fleur & Mats - betrokken en enthousiast - creatief - houdt van een hapje & drankje - volger van het wielrennen - liefste op pad met het gezin - Motto: geloof in jezelf!

Loes

Verloskundige, echoscopiste & spiralen plaatsen
Rustig - betrokken - Liefde voor het vak - menslievend - eerlijk - tuinieren - bootcamp - Limburgse roots - wordt gelukkig van mooi weer en een terrasje pikken.
Wij werken samen met

Ziekenhuizen

Wij werken samen met drie ziekenhuizen, in het linkje eronder kunt u meer lezen over de geboortezorg en de samenwerking die we daar hebben georganiseerd.

Laurentius Ziekenhuis
in Roermond (LZR

Sint Jans Gasthuis
in Weert (SJG

VieCuri Medisch Centrum
in Venlo

500
Heb je vragen?

Spreekuur

Ons spreekuur is dagelijks, van maandag t/m vrijdag, ook is er 1 keer per week een avondspreekuur.

De spreekuren zijn op de volgende locatie:
Burgemeester Aquariusstraat 50
6081 AX Haelen
De dienstdoende verloskundige is te bereiken via tel. 06-54220128.

Je kunt altijd bellen, ook voor vragen of het maken of verzetten van afspraken.
Verder kun je ons bereiken via het e-mailadres van de praktijk: info@verloskundigenpraktijkleef.nl.

© Verloskundigenpraktijk Leef 2024